Followers

Friday, February 14, 2014

BEETROOT RAITHA / BEETROOT THAIYIR PACHADI



Here is a simple and easy dish that can be prepared in a jiffy....

It is a power house of multi nutrients that are stored in 

beetroots combined with the goodness of curds ...

And it is a perfect accompaniment to any 

rice dish or Indian breads...






INGREDIENTS

  • GRATED BEETROOT-2 CUPS
  • FRESH CURDS-3 CUPS
  • OIL-1/2 TEASPOON
  • MUSTARD SEEDS-FEW PINCHES
  • GREEN CHILLIES- 3-4
  • SALT TO TASTE


METHOD

  1. Mix salt and finely diced chillies to the beaten curds.
  2. Boil the grated beetroot for a minute in salted water.Drain and cool.
  3. Mix it with the curds.
  4. Season with mustard seeds spluttered in hot oil.






















2 comments:

  1. ஆஹா....

    தயிர் பச்சடி !;)

    அருமையோ அருமை !
    சுவையோ சுவை !!

    [நான் பீட்ரூட் சாப்பிடுவது இல்லை. அதனால் தக்காளியோ, வெள்ளரிப்பிஞ்சோ போட்டு தயிர் பச்சடி செய்து சாப்பிட்டுக் கொள்கிறேன்.;)]

    ReplyDelete
  2. Thank you ,Sir.
    http://ushasrikumars.blogspot.in/2012/03/cool-carrot-raitha.html#.UwIRmGKSyi4

    http://ushasrikumars.blogspot.in/2012/04/onion-raitha.html

    These are for you!

    ReplyDelete