Here is a simple and easy dish that can be prepared in a jiffy....
It is a power house of multi nutrients that are stored in
beetroots combined with the goodness of curds ...
And it is a perfect accompaniment to any
rice dish or Indian breads...
INGREDIENTS
- GRATED BEETROOT-2 CUPS
- FRESH CURDS-3 CUPS
- OIL-1/2 TEASPOON
- MUSTARD SEEDS-FEW PINCHES
- GREEN CHILLIES- 3-4
- SALT TO TASTE
METHOD
- Mix salt and finely diced chillies to the beaten curds.
- Boil the grated beetroot for a minute in salted water.Drain and cool.
- Mix it with the curds.
- Season with mustard seeds spluttered in hot oil.
ஆஹா....
ReplyDeleteதயிர் பச்சடி !;)
அருமையோ அருமை !
சுவையோ சுவை !!
[நான் பீட்ரூட் சாப்பிடுவது இல்லை. அதனால் தக்காளியோ, வெள்ளரிப்பிஞ்சோ போட்டு தயிர் பச்சடி செய்து சாப்பிட்டுக் கொள்கிறேன்.;)]
Thank you ,Sir.
ReplyDeletehttp://ushasrikumars.blogspot.in/2012/03/cool-carrot-raitha.html#.UwIRmGKSyi4
http://ushasrikumars.blogspot.in/2012/04/onion-raitha.html
These are for you!