Followers

Tuesday, August 26, 2014

PODI OOTHAPPAM







Here is a tasty variant of the regular oothappam  ....

It is a meal in a dish made with leftover idli/dosa batter...


INGREDIENTS


  • IDLI /DOSA BATTER -2 CUPS
  • GREEN CHILLY-1
  • ONIONS(chopped)-1 TABLESPOON
  • IDLI MILAGAAI PODI-1/2 CUP
  • GINGELLY/SESAME OIL 
METHOD

  • Mix the chopped onions,and green chilli bits in the batter .
  • Make sure the batter is a few days old and slightly sour.
  • Heat a  heavy tawa .
  • Pour a ladle full of batter on the tawa and spread it into a circle.
  • It should be slightly thicker  than a dosa.
  • Drizzle a teaspoon or more of oil.
  • When slightly done,sprinkle some idli milagaai podi over it.
  • Flip and cook the other side also.
  • Remove from the pan. 
  • Serve hot with sambar ,chutney or even fresh curds and pickles.
  • They make an excellent lunch box meal too.


http://cooking4allseasons.blogspot.com.br/2014/08/come-join-us-for-breakfast-august-event.html


1 comment:

  1. பெயர் தான் பொடி ஊத்தப்பம்.

    ஆனால் தடியாக இருந்தால் மட்டுமே அது ஊத்தப்பம் எனப்படும் :)

    வெங்காயம் மேலிட ஜோராக தடியாகத்தான் உள்ளது. என் பசியைக்கிளப்புது.

    பாராட்டுக்கள். வாழ்த்துகள். பகிர்வுக்கு நன்றிகள்.

    ReplyDelete