Here is a tasty variant of the regular oothappam ....
It is a meal in a dish made with leftover idli/dosa batter...
INGREDIENTS
- IDLI /DOSA BATTER -2 CUPS
- GREEN CHILLY-1
- ONIONS(chopped)-1 TABLESPOON
- IDLI MILAGAAI PODI-1/2 CUP
- GINGELLY/SESAME OIL
METHOD
- Mix the chopped onions,and green chilli bits in the batter .
- Make sure the batter is a few days old and slightly sour.
- Heat a heavy tawa .
- Pour a ladle full of batter on the tawa and spread it into a circle.
- It should be slightly thicker than a dosa.
- Drizzle a teaspoon or more of oil.
- When slightly done,sprinkle some idli milagaai podi over it.
- Flip and cook the other side also.
- Remove from the pan.
- Serve hot with sambar ,chutney or even fresh curds and pickles.
- They make an excellent lunch box meal too.
http://cooking4allseasons.blogspot.com.br/2014/08/come-join-us-for-breakfast-august-event.html
பெயர் தான் பொடி ஊத்தப்பம்.
ReplyDeleteஆனால் தடியாக இருந்தால் மட்டுமே அது ஊத்தப்பம் எனப்படும் :)
வெங்காயம் மேலிட ஜோராக தடியாகத்தான் உள்ளது. என் பசியைக்கிளப்புது.
பாராட்டுக்கள். வாழ்த்துகள். பகிர்வுக்கு நன்றிகள்.