INGREDIENTS
ONIONS -2
GREEN CHILLIES -2
CURD -3 CUPS
CORIANDER LEAVES - FEW
SALT TO TASTE
METHOD
1.CHOP ONIONS LENGTHWISE.
2.CHOP CHILLIES AND CORIANDER LEAVES FINELY.
3. ADD SALT TO THE CURDS AND BEAT IT WELL.
4 ADD THE ONIONS AND CHILLIES. MIX WELL.
5.GARNISH WITH CORIANDER LEAVES.
SERVE CHILLED.
#YOU CAN PREPARE THIS RAITHA IN A JIFFYWITH MINIMUM EFFORT.
# THIS IS A SIMPLE RAITHA WHICH GOES WELL WITH ALMOST ANY RICE DISH ,ROTIS,
PARATHAS,CHAPPATIS ETC.
#THIS DISH TASTES GOOD ONLY IF PREPARED WITH FRESHLY CHOPPED ONIONS.
வெங்காயத் தயிர் பச்சடி மிக அருமை !
ReplyDeleteஞாபகமாக என்னையும் கூப்பிட்டுப் பரிமாறியதற்கு என் நன்றிகள்.
எனக்கு இது மிகவும் பிடித்தமானதும் கூட. ;)
You are welcome,Sir:)))
ReplyDelete