Followers

Friday, April 6, 2012

ONION RAITHA




INGREDIENTS

ONIONS                           -2
GREEN CHILLIES            -2
CURD                                -3 CUPS
CORIANDER LEAVES    - FEW
SALT TO TASTE

METHOD

1.CHOP ONIONS  LENGTHWISE.
2.CHOP CHILLIES AND CORIANDER LEAVES FINELY.
3. ADD SALT TO THE CURDS AND BEAT IT WELL.
4 ADD THE ONIONS  AND CHILLIES. MIX WELL.
5.GARNISH WITH CORIANDER LEAVES.

SERVE CHILLED.


#YOU CAN PREPARE THIS RAITHA IN A JIFFYWITH MINIMUM EFFORT.
# THIS IS A SIMPLE RAITHA  WHICH GOES WELL WITH ALMOST ANY RICE DISH ,ROTIS,
PARATHAS,CHAPPATIS ETC.
#THIS DISH TASTES GOOD ONLY IF PREPARED WITH FRESHLY CHOPPED ONIONS.

2 comments:

  1. வெங்காயத் தயிர் பச்சடி மிக அருமை !

    ஞாபகமாக என்னையும் கூப்பிட்டுப் பரிமாறியதற்கு என் நன்றிகள்.

    எனக்கு இது மிகவும் பிடித்தமானதும் கூட. ;)

    ReplyDelete