Followers

Saturday, June 7, 2014

PULIYODHARAI/TAMARIND RICE/PULIYUGARE










Ingredients

Cooked rice- 2 cups

Pulikaaichal  paste-2 -4 Teaspoons


Method


  • Spread the freshly cooked rice in a platter or a shallow bowl.
  • Make sure the rice is not soggy or mushy .
  • Now add the required amount of pulikaaichal  to the rice.
  • Mix gently with  the handle of a spoon or a ladle.
  • Make sure you do not apply pressure while mixing the rice.
  • Serve with fried appallams or vadaams.

2 comments:

  1. ஆஹா, இந்த புளியஞ்சாதத்துக்கு அப்பளாமும் வடாமும் தொட்டுக்கொள்ள இருந்தால் போதுமே!

    தேவாமிர்தமாக இருக்குமே !

    பசியைக்கிளப்பிவிடும் பகிர்வுக்கு நன்றிகள். பாராட்டுக்கள்.

    ReplyDelete
  2. Thanks for the nice feedback!
    This is my fav too!

    ReplyDelete